Om meg

Navn: Mona Skjeklesæther Pettersen
Alder: 31 år.
Bosted: Oslo

Jeg har personlig erfaring med spiseforstyrrelser og selvskading, og har hatt diagnosen emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, borderline type. Til og med januar 2018 var jeg pasient ved Seksjon for personlighetspsykiatri, Personlighetspoliklinikken, i et treårig, mentaliseringsbasert behandlingsopplegg, noe som hjalp meg enormt mye. Jeg går fremdeles i terapi, nå hos en privatpraktiserende psykolog.

Jeg er utdannet sykepleier og jobber for tiden ved Diakonhjemmet sykehus. Fra 2008-2013 var jeg ansatt og jobbet frivillig i Interessegruppa for Kvinner med Spiseforstyrrelser (IKS, nå Spiseforstyrrelsesforeningen).  I den senere tid har jeg engasjert meg i Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS) og blant annet holdt seminaret «Skrift i hud. Om å forstå og møte selvskading» i samarbeid med fagpersoner ved Villa SULT. Jeg jobber frivillig som chat-vert i chattetjenesten BARsnakk, som drives av organisasjonen Barn av rusmisbrukere (BAR).

Ellers liker jeg skogen og fjellet, museer og utstillinger, kaffe og vin, dyr, mennesker, litteratur, reiser, skriving, fotografering og å engasjere meg i temaer jeg brenner for. Jeg er veldig glad i livet, men får det ikke alltid så godt til.

En kommentar om “Om meg

  1. Denne bloggen var veldig god og veldig vond å lese, Mona. Vond fordi jeg får vondt i hjertet av å lese hva du har slitt med og jobbet deg gjennom i så mange år, og fordi jeg til en viss grad har visst at du har slitt, og jeg har mistet kontakten med deg. God fordi jeg nå ser at du på mange måter har det bedre, at du er tøff og kjemper, og fordi jeg nå på en måte får blitt litt kjent med deg igjen. Du har en utrolig vakker og ærlig måte å skrive på! Det er veldig sterkt! Jeg håper vi kan sees snart igjen, og at jeg kan få være en del av livet ditt. Har aldri glemt deg, vettu… og… litt på sidelinja, kan jeg melde at go’gutten Myller is still going strong! 🙂
    Klem fra Elise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s