Bittelitt

Tida går sjukt fort og sakte og dere vet, bloggen og jeg, vi er sånn på og av, og jeg er på Åsgård fortsatt og ordet jeg bruker mest, er stressa. Stressa av meg sjæl, av tida, av kroppen min og bare av alt, og ordet jeg bruker nest mest, er stusselig. Jeg føler meg stusselig og innimellom sjukt stusselig og et prosjekt for denne uka er å slutte å bruke ordet stusselig. Jeg liker ord og kan bruke andre ord. Jeg kan bruke ordet på f som jeg lærte av teamsykepleieren min på nevro for noen uker siden og si at det her er noe jævla FITTERI, med trykk på siste i’en, og jeg kan sitte på kreativrommet og skrive affirmasjoner til meg selv:

Min egen personlig tilpassede versjon av geriljabroderiet i Villa SULT.

Det er ikke det at det ikke kunne vært verre, for det går jo bra til slutt, det her, og i stresset og det stusselige er det òg fine ting. På lørdag for eksempel, da fikk jeg 30 minutter i solveggen ute, som var åsåmt, og venner vanner plantene mine hjemme og de kommer på besøk og har med seg brus og godis og iskaffe og boller av ymse slag. Venner ringer og sender meldinger og vi legger planer for når jeg kommer til Oslo igjen og det jobber folk her som hjelper meg og det er kaffe her og Kompani Lauritzen er fin avledning og Rummy er òg det. Dagene i nord ble plutselig lange og lyse og det er fint, sikkert, og det kunne godt ha vært mørketid.

Det er ikke lett å skrive om så mye og jeg tror ikke dette er tida for å skrive om så mye. Jeg jobber med å få kontakt med behova mine og med kroppen og det går ikke unna og det skjer ting hele tida og jeg forsøker å slutte å stresse, òg. Forsøker å finne tryggheta og nysgjerrigheta og det er som en slags reise i etapper på en uke av gangen eller bittelitt av gangen, det her, og plutselig er jeg der igjen, ute i livet verden naturen. Og bedre enn ever, si.

En kommentar om “Bittelitt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s