Fredagsfun

Dagene går og det går fint og ikke. I går dro jeg på meg en jeans for første gang på to og en halv uke. Baggy men jeans. Litt blush òg og jeg var hjemom her om dagen og fikk henta de vaskeproduktene hårulla mi trenger. Fikk henta genseren dere vet, og jeg har hatt besøk og fikk smågodt og hjemmelaga suppe og vi kunne le og ta selfie med smågodttenner i kjeften, for hvorfor ikke. Jeg har møtt og begynt å jobbe med en psykomotoriker, jeg tror han er skikkelig bra og det er helt sjukt vanskelig og kroppen min er overalt og ikke og i går var en skikkelig skikkelig dårlig dag og verken sjampo til flere hundrelapper eller rosa kinnbein har jo en dritt å si. Jeg registrerte at folk tok på meg og tok vare på meg, de lagde vafler fordi vaffeldagen og det ble kveld og etterhvert bedre. Plutselig kunne jeg smile litt, spise vaffel og smågodt og sovne trygt med knotteball og med varmeflaska i ryggen, og det ble morgen.

Det er fredag ettermiddag, det er bedre og krevende og jeg fikk meg noen minutter i solveggen i dag, det var digg og det var faktisk vemodig òg, og egentlig tenkte jeg ikke å skrive noe nå. Egentlig tenkte jeg bare å dele noe jeg satte i hop for litt siden. Ord er best og bilder er òg bra og egentlig skal jeg ikke dele bilder heller. Bilder-ish eller memes eller det det heter, klippa og lånt fra diverse SoMe, dere skjønner greia, bare fordi det er artig og fordi bloggen jo er seriøs nok. La oss se.

(Kilder/hentesteder står på/over/under bildene.)

Asså ja. Har aldri hatt så lyst på en t-skjorte i mitt liv og dere vet, folk som retter på folk sin grammatikk i en samtale, sånn høyt med ord, de dør visst alene har jeg lest og stygge blikk får man òg. Så jeg måtte jo slutte med det da og fortjener slæsj trenger en sånn her i hver farge. (soulmiacollection.com)
Om noen har klart å unngå å få med seg advokaten som stilte med kattefilter i rettssak per Zoom, da er det bare å google i vei. «I’m here live, I’m not a cat».

Artig for sykepleiere og andre helsefolk:

Sympati til alle som ennå må gjette seg frem i kurver på papir.

(Facebook-siden Medical Jokes)
Stemning.

Akkurat sånn og jeg ler hver fuckings gang. Pivot!

Som over – hver gang. Sjukt illustrativt.

Og så bittelitt koronarelatert:

😅 Det her er egentlig Peter Fischli og David Weiss sin Snowman (1987/2016).

Sure, why not.

Til slutt:

Mhm.

(@asafeplaceinsideyourhead)

og

og sjukt klembar post-korona.

(Tror denne er fra en nihilist memes-konto på Instagram, husker dessverre ikke nøyaktig.)

Ur welcome, god hælj. ☺️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s