Tittelløs

Det skjer ikke så mye verdt å skrive om for tiden, og skrivingen er jo et slags overskuddsfenomen for meg. Jeg skal ha det ganske bra for å ha lyst til å skrive noe, dele noe. Og jeg hadde så klart med meg meg selv på flyttelasset, jeg har perioder hvor det ikke er så bra. Så jeg holder ut og gjør tingene jeg skal gjøre og tenker at det snart går over. Igjen. Det går fortere over om jeg gjør ting. Tromsø er ikke så nedstengt som Oslo og senest i kveld var jeg sosial med en ny person, vi spiste middag på Skarven og jeg spiste grillet tørrfisk for første gang og det var sjukt digg. Spiste tre retter og alt var digg og jeg tror vi traff på Arne Hjeltnes i inngangen da vi gikk derfra, det må jo være et kvalitetsstempel. I går bakte jeg pizzabunn og toppet den med diverse fra skapet og spiste hjemmelaget pizza og så de to første episodene av Grey’s Anatomy sesong 17 og det var fint og jeg måtte så klart gråte òg, det skjer hver gang. Helgen ellers har stort sett vært viet skriving, ikke at jeg har skrevet så mye, stort sett har jeg sittet med mac’en på fanget og skrevet to ord, slettet tre, søkt opp artikler, skummet artikler, blitt frustrert og begynt å gråte fordi jeg ikke får til en perfekt engelsk oversettelse eller ikke skjønner hva poenget med det jeg skriver egentlig skal være. Det er fremdeles masteroppgaveartikkelen min jeg, eller vi, forsøker å få publisert og det er en bra ting å bli bedt om å revidere; det betyr at det er håp, jeg prøver å tenke det, tenke på hvor gøy det vil være å ha klart det. Og så har jeg det hele skikkelig oppi halsen samtidig og det er ikke slik at jeg skriver om ting som ikke berører meg og jeg savner Oslo skikkelig, jeg merker at jeg leser Aftenposten mer igjen og spesielt OsloBy-artiklene og jeg savner Kaffebrenneriet og 56-bussen og Sagene og marka og mine special places, jeg savner tryggheten og jeg savner å være rundt folk som virkelig kjenner meg. Jeg er glad for at jeg er her og det er vanskelig å være her og det var vanskelig å være i Oslo òg, jeg visste at jeg måtte dra noe sted. Lite grann mye følelser på en gang for tiden, bare, og det er ikke noe bare ved å kjempe imot alt det automatiske, de naturlige instinktene. Det er en snau uke igjen til mørketid, tror jeg, og jeg tror at Kari Bremnes sin «E du nord» kan fungere som en slags trøstevise sånn ved behov, og jeg bunkrer opp med stearinlys og oppskrifter på ting som kan bakes og jeg har jo genseren min, nå er jeg snart 3/4 på vei på første erme. Så det går bra med genseren, og ellers òg. Når det kjennes ut som det ikke går så bra, da leser jeg de to setningene som henger innrammet på veggen over sofaen og så går det bra likevel, «det er jo bare følelser», tenker jeg da, «det er livet», «det er bare å stå i det, holde det ut, så lenge jeg bare holder ut og fortsette å gjøre ting så går alt bra.» Jeg kjenner at jeg lever, som man sier, og for øvrig har jeg kjøpt meg badedrakt og badehette òg, for første gang siden jeg gikk i 2.klasse og var den eneste i klassen som fikk vannmerke i stedet for rumpetroll eller sølvfrosk eller gullfrosk, fordi jeg var så livredd og ikke klarte å gjøre øvelsene som skulle til for å få poeng nok. Jeg husker fortsatt da jeg fikk vannmerket foran alle de andre og alle de andre liksom fikk edelt metall, jeg håper alle som driver med svømmmeundervisning i skolen har skjerpet seg siden midt på 90-tallet. Det ble nå menneske av meg òg, og svømme kan jeg òg, og siden jeg bor rett ved det fine Tromsøbadet i en periode er det greit å sjekke ut om svømming kan være en ålreit treningsform. I det minste er svømming en ting å gjøre, det også. Natta nå, takk for at dere leser!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s