Dager og diverse

Mandag satt jeg på Kaffebrenneriet i flere timer, drakk en liter kaffe og skulle skrive og fikk ikke ned annet enn setninger jeg umiddelbart slettet. Ruslet nedover til sentrum utover ettermiddagen for å sitte chatvakt på chattetjenesten til organisasjonen Barn av rusmisbrukere, BARsnakk. Jeg begynte å jobbe frivillig der i august og sitter på chatten et par ganger i måneden. Liker det så godt! Både fordi chattilbud er lik lavterskel er lik flere får noen å snakke med og hjelp, og fordi vi har det så ålreit sammen på vakt. Frivillig arbeid kan være en skikkelig fin greie. (Hvis noen er nysgjerrige på dette tilbudet, klikk her og les mer.)

Tirsdag sto jeg opp og dro til en venninne (hyggelig tross alt med venner som er sykmeldt når du selv er). Hundekos og lunsj og sofaslækking. Psykologtime. Fikk meg nye-ish støvletter til 30 kr utenfor Oslo S (ja til gjenbruk, det er mye fint på ‘Tise!) og dro hjem-ish til Røa (nei, det der har ikke gått seg til).

Onsdag var jeg på jobb – jeg driver heldigvis med slikt også. Drakk kaffe med fin person etterpå (Kaffebrenneriet på Røa er fint òg), før jeg dro til Frogner og oppsøkte et fremmed menneske (fra finn.no denne gangen) og skaffet foreløpig siste tilskudd til Siri Hustvedt-samlingen, «The Blazing World». Veldig klar for å ta fatt på den.

img_4363.jpg

IMG_4500

I dag var nok en fridag. Her om dagen fant jeg ut at Deichmanske har det de kaller Overraskelsesmatiné hver torsdag formiddag, ut mars. Kult, da? Du vet ikke hvilken film du får se før du er på plass i salen. Så jeg og de to andre som var der har sett filmen «The Night of the Hunter», en amerikansk psykologisk thriller fra 1955. Aldri en film jeg ville tenkt på å finne frem til på egenhånd, kandusi. Kosa meg. Morsomt å se noe som er så annerledes fra alt det vi vasser i til vanlig. Så jeg håper å få med meg flere av disse visningene, om du kan lese mer om her, hvis du vil det. Temaet for februar er for øvrig «Estetikk og kynisme – klassisk film noir».

IMG_4401IMG_4399

Ble sittende en stund på biblioteket etterpå, før psykologtime, og kom hjem til min første (og siste, kanskje) CarePack levert i postkassa. Det er gøy å få pakker på dette viset, nesten gøy nok til at opplevelsen i seg selv er verdt pengene. Nesten. Så spørs det på innholdet, da? Lurte på å gjøre en sånn direktesnapchatsending av åpningen og presentasjon av innholdet og greier, som er blitt så poppis, men kom til at jeg ikke er helt der ennå. Er ikke så mye på snap, heller. Og heller ikke sponsa, heh. Uansett, har ikke smakt på noe ennå, men det ser digg nok ut, dette?

IMG_4503IMG_4507

I dag har vi også annonsert neste «Skrift i hud»-seminar, som blir på Nasjonalbiblioteket i mai. Og, for øvrig, da vi holdt seminaret under Schizofrenidagene i Stavanger i november, ble det laget en podcast. Jeg har ikke hørt på den, unngår helst å høre meg selv. Men andre har hørt og sagt at det funket bra. Så om du er interessert i seminaret vårt om selvskading og ikke vil vente til mai, da finner du podcasten her. (Tilbakemeldinger og innspill er alltid velkomne!)

I morgen er det jobb igjen, før en rolig helg med litt sosiale greier. Jeg gjør så godt jeg kan for å fylle hverdagen med ålreit innhold, og er inne i en periode hvor jeg får det til mye bedre enn i mange andre perioder.

Snart helg, jeg ønsker dere en god en!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s