Onsdagskvelden sin.

Onsdag kveld, Sognsvann, snø, folk, bål. Bål. Ja, jeg digger bål. Jeg digger egentlig også å være ute. Det meste av året lengter jeg ut, jeg ut, inne kjennes innestengt. Men akkurat på vinteren? Ut når jeg må, og knapt nok det. Siden jeg ikke går på ski, tiltrekkes jeg ikke av snøen. Jeg hater å fryse. Da jeg hadde hest på fôr, måtte jeg ut, og det var skikkelig fint når sol og snø, det var det. Så jo, jeg vet at det kan være skikkelig fint å være ute på vinteren også, og det er sjukt deilig når man kommer inn igjen etterpå, men motivasjonen til å utsette meg for det er sjelden stor nok til at jeg greier helt på egen hånd.

Så da gjelder det å finne noen å gå sammen med. Det kan være en venn, og det kan være en gjeng fremmede folk, slik som i kveld. Det er fint på hver sin måte. Vandregruppa i DNT Oslo og omegn har arrangert onsdagsturer gjennom hele høsten, og planlegger å fortsette frem til påske. Man er ute i ca. tre timer, går ikke så langt, tenner bål og koser seg. I kveld var første gangen jeg var på denne typen tur, og det var skikkelig skikkelig koselig. Vi var 16 mennesker som gikk halvveis rundt vannet, fant bålplass og tente opp bål, noen grillet mat (ostesmørbrød på bål er nesten like stas som svartsvidd pølse) og vi satt der i halvannen times tid før vi pakket sammen og gikk tilbake. Bålet hadde nesten brent ut da, ellers hadde jeg hatt det godt der enda en time, jeg. Har dessuten blitt så flink til å kle på meg (ull og fleece og dun og ekstra klær i sekken, folkens), så fryser jo knapt lenger. Turskillsene kommer seg.

Fil 10.01.2018, 21 43 25

fil-10-01-2018-21-44-49.jpeg

fil-10-01-2018-21-44-27.jpeg

Fil 10.01.2018, 21 44 12

DNT har for øvrig utrolig mye kult og koselig å by på for folk som liker seg ute og rundt. Jeg lover. Sjekk ut.

Vandregruppa DNT Oslo og omegn

DNTs turer og aktiviteter landsdekkende

Neste onsdag går turen til et annet sted i Oslomarka, info kommer på nettsiden/facebook. Ingen påmelding, ingen betaling. Om noen har lyst til å hive seg med, er det bare å gjøre det! 

En kommentar om “Onsdagskvelden sin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s